Toestellen

Smartphones kopen

Smartphones zijn veelzijdige apparaten. We gebruiken ze allang niet meer alleen maar om te bellen. We gebruiken ze als camera, mp3-speler, navigatiesysteem, agenda en nog veel meer! Het zijn tegenwoordig zelfs hoogwaardige spelcomputers! Iedereen gebruikt zijn of haar toestel dus om andere redenen. Daarom is het belangrijk het toestel te vinden dat bij u past. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van smartphones, maar ook voor advies. Zo bent u verzekerd van de telefoon die bij u past!

Refurbished

Een refurbished smartphone zit tussen tweedehands en nieuw in. Dit zijn telefoons die aan ons zijn verkocht door particulieren. Deze telefoons kijken we vervolgens uitvoerig na. Elk onderdeel wat niet meer als nieuw is, wordt door ons vervangen. Vervolgens zetten we de telefoon terug naar fabrieksinstellingen. Waarschijnlijk merk je het verschil niet, behalve in de prijs.

Soms gaat het zelfs om een telefoon die maar een dag uit de winkel is geweest. Een klant die toch nét wat andere wensen had, of iets anders bij de telefoon had verwacht. Een mooie kans voor jou om diezelfde telefoon een stuk goedkoper en als nieuw aan te schaffen! Zodra een telefoon de winkel heeft verlaten mag deze namelijk niet meer als nieuw worden verkocht. Op onze refurbished telefoons zit garantie, zodat u er zeker van bent dat u een goed apparaat mee naar huis neemt!

Kom gerust bij ons langs of neem contact op om samen jouw ideale toestel te vinden!

Contact

Nog één keer de voordelen van refurbished op een rij:

  • Niet te onderscheiden van nieuw
  • Mooie kortingen
  • Uitvoerig nagekeken door onze experts